She Said YES!

1
3

To Have and To Hold

2
3

“If I get married, I want to be very married.”

3
3

Your Wedding Moment

"And so the adventure begins"

Kies je voor Jacintha Pelgrum Fotografie, dan kies je voor levendige, ongedwongen bruidsfotografie. Ik heb een scherp oog voor de bijzondere momenten, of deze nou groot, klein, liefdevol, ontroerend of uitbundig zijn. Hoe dan ook, je bent verzekerd van geweldige trouwfoto's.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!


En dit wordt misschien wel de meest bijzondere dag van je leven. Ik wens jullie alvast alle geluk toe.

Natuurlijk wil je dat je bruiloft onvergetelijk wordt. Een dag als deze zit vol unieke en bijzondere momenten, die je graag op een gedenkwaardige manier wilt laten vastleggen. Als professioneel trouwfotograaf zorg ik dat jullie trouwfoto’s door een ringetje te halen zijn.

Trouwfotografie


Hoe ga ik te werk?


Allereerst maken we een (vrijblijvende) afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij thuis of via Zoom. Zelf vind ik een persoonlijk gesprek het fijnste. Jullie kunnen tijdens dit gesprek al jullie vragen stellen en ik vind het altijd erg leuk om het bruidspaar beter te leren kennen. Natuurlijk is er alle ruimte voor jullie wensen voor de grote dag. Wat zouden jullie graag gefotografeerd willen hebben? Is er een moment of een speciaal iemand die absoluut niet vergeten mag worden? En hoe zit de planning er in grote lijnen uit?


Na ons kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte waarin al jullie wensen verwerkt zijn. Als jullie akkoord gaan, doen jullie een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag en daarmee wordt de datum definitief vastgelegd. Het restant dient uiterlijk in de week voor de bruiloft te worden betaald.

Een ring zonder begin en zonder eind,

Glanzend, stralend en verfijnd.

Een grote belofte, en toch zo klein.

Zoals een ring, moet liefde zijn.

De dagen na de bruiloft, zit je nog zo heerlijk in een roes. En hoe fantastisch is het dan dat jullie enkele dagen na de bruiloft al jullie eerste foto’s kunnen verwachten?

Deze foto’s zijn een voorproefje van het moois dat er nog gaat komen. En nóg leuker: deze foto's mogen gedeeld worden, zowel met vrienden en familie als op sociale media. De rest van de foto's lever ik digitaal aan op een luxe USB-stick (binnen 6 weken) en jullie ontvangen dan ook het prachtige mini album als herinnering aan jullie grote dag.

My belief is that every person should be framed in the moments they’ve felt the most loved and cared for.

Mooiste Trouwdag Pakket

Inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Mijn creativiteit, ongedwongen style en fotografiekennis
  • Mijn voorbereidingstijd en nabewerkingsuren
  • 8 uur fotografie
  • Reiskosten binnen 50km totaal (daarbuiten €0.60 per km)
  • Een preview van 20 foto's binnen enkele dagen na de bruiloft
  • Minimaal 200 zorgvuldig geselecteerde foto's in zowel kleur als zwart-wit
  • Een luxe USB stick met alle bewerkte beelden
  • Basisalbum 20x20 met daarin 35 foto's
  • Foto's staan 1 jaar in de back-up

Investering van slechts 2195,-*

Het pakket is uit te breiden met extra uren, dit kost 199,-* per uur.

*LET OP, dit zijn de tarieven voor 2024, voor de 2025 tarieven kun je even contact opnemen.

Je kan het basisalbum upgraden naar een luxe en groot fotoalbum, vraag tijdens ons kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden!

Loveshoot vooraf

Wil je graag een loveshoot vooraf zodat je vast kan wennen om voor mijn camera te staan? Fantastisch idee! Met mijn aanstekelijke energie komen er super leuke foto's uit die je ook kan gebruiken voor je trouwkaart. Dit kost 399,- incl. minimaal 12 bestanden.


Memories warm you up from the inside.

The Best things about memories, is making them!

"My camera is a SAVE button for the mind's eye"